Osnovna Škola "Učitelj Tasa", Niš

Home Пројекти Актуелни
Aktuelni projekti
Оснаживање дечјег ума – програм MindUp PDF Štampa El. pošta
Napisao Valentina Puzic   
petak, 13 oktobar 2017 18:41

Оснаживање дечјег ума – програм MindUp

Учитељи и васпитачи основне школе „Учитељ Таса“, као и вртића „Палчић“ су похађали програм Оснаживање дечјег ума – MindUp у току школске 2016/2017. године. Програм је акредитован од стране Министра просвете и налази се на листи бесплатних акредитованих семинара за учитеље и васпитаче. Међутим шта је то што овај програм чини другачијим од осталих?

Прогам је фокусиран да пружи подршку не само деци већ и самим наставницима и васпитачима у савладавању животних вештина које, на жалост, нисмо имали прилике да научимо раније. Ово су препознали и родитељи деце наше школе и вртића након што су присуствовали MindUp семинару за родитеље. У животу који је фокусиран на конзумерску/експлoатацијску идеологију људи су свакодневно изложени стресом. Ово није наравно нагађање, већ инфомација поткрепљена научним истраживањима. Због тога човек је принуђен да развија и усваја животне вештине које ће ми помоћи да буде срећнији и продуктивнији. Управо такве технике пружа MindUP програм.

Poslednje ažurirano utorak, 20 mart 2018 11:35
Opširnije...
 
Песталоци дечија фондација-Швајцарска PDF Štampa El. pošta
Napisao Miodrag Pejić   
utorak, 07 april 2015 00:20

Презентација Дечијег села "Pestalozzi"  у Швајцарској налази се у прилогу, а све информације можете наћи на званичном сајту: http://www.pestalozzi.ch/en/home/

Attachments:
FileOpisFile size
Download this file (Dečije selo prezentacija1.ppt)Dečije selo prezentacija1.ppt 8022 Kb
Poslednje ažurirano sreda, 05 oktobar 2016 20:49
 
<< Početak < Prethodna 1 2 Sledeća > Kraj >>

Strana 2 od 2

СТЕМ