Osnovna Škola "Učitelj Tasa", Niš

Home Новости Актуелне
Novosti
Инструкције за родитеље о продуженом боравку од 11. маја PDF Štampa El. pošta
Napisao Valentina Puzic   
petak, 08 maj 2020 09:33

ОШ „УЧИТЕЉ ТАСА“ НИШ

ИНСТРУКЦИЈЕ ЗА РОДИТЕЉЕ/ДРУГЕ ЗАКОНСКЕ ЗАСТУПНИКЕ

 КОЈИ ЋЕ ОД 11. МАЈА 2020. ГОДИНЕ ДОВОДИТИ ДЕЦУ У ПРОДУЖЕНИ БОРАВАК У ПЕРИОДУ НОРМАЛИЗАЦИЈЕ УСЛОВА

Почев од 11. маја 2020. године, Основна школа „Учитељ Таса“ биће отворена за продужени боравак ученика чији су родитељи исказали ту потребу због обавеза на радном месту.

Родитељи доводе децу на главни улаз школе.

На улазу у школу биће постављена дезобаријера и дозер за дезинфекцију руку.

Родитељ је у обавези да када доводи дете у школски објекат обавезно носи маску тако да прекрива уста и нос, да на улазу дезинфикује руке и пређе преко постављене дезобаријере за обућу и да уз минимално задржавање размени информације са дежурним запосленима задуженим за прихват ученика.Родитељ је у обавези да носи маску и рукавице и при одласку детета из школе.

Када год је то могуће родитељи не треба да улазе у школу, како при довођењу, тако и у прихвату деце на крају дана (дежурни запослени биће задужен за прихват деце и позиваће дете када родитељ дође по њега).

Потребно је да родитељи и други законски заступници при довођењу деце или одласку из школе задржавају међусобну удаљеност од 2 метра.

Родитељи могу доводити децу радним данима најраније у 07:30, а по децу могу доћи најкасније у 16:30. Прихват деце могућ је у оквиру наведеног термина, о чему родитељи треба да за сваки наредни дан унапред обавесте дежурног наставника на прихвату ученика.

Сваког дана када дођу по дете родитељи треба да обавесте дежурног наставника да ли ће ученик и наредног дана доћи у школу.

Свакодневно, пре доласка у школу, родитељ има обавезу да детету и себи измери температуру и да у случају повишене температуре не доводи дете у школу и о томе обавести директора.

Родитељи треба да обезбеде посебну флашицу са водом која ће бити само за потребе детета током његовог боравка у школи.

Деца треба да доручкују пре доласка у школу и да са собом понесу ужину и/или суви оброк (у зависности од дужине времена проведеног у школи), а у складу са потребама и навикама деце.

БУДИТЕ ОДГОВОРНИ ПРЕМА СЕБИ И ДРУГИМА, ЗДРАВИ БИЛИ!

Директор ОШ „Учитељ Таса“,

Радмила Крстић

 

 

Poslednje ažurirano petak, 08 maj 2020 09:43
 
Гостовање нашег вероучитеља на ТВ Зона плус PDF Štampa El. pošta
Napisao Valentina Puzic   
utorak, 21 april 2020 11:21

Миљан Коцановић, вероучитељ у нашој школи, гостовао је на телевизији Зона плус, у емисији Промаја. Том приликом говорио је о томе како наши ученици креативно проводе време током ванредног стања.


Poslednje ažurirano utorak, 21 april 2020 11:29
 
Термини за онлајн тестирање PDF Štampa El. pošta
Napisao Valentina Puzic   
utorak, 21 april 2020 11:00
Poslednje ažurirano utorak, 21 april 2020 11:03
 
Електронски упис првака за школску 2020/21. годину преко портала е-Управа PDF Štampa El. pošta
Napisao Valentina Puzic   
četvrtak, 02 april 2020 10:12

 

Р е п у б л и к а  С р б и ј а

OСНОВНА ШКОЛА „УЧИТЕЉ ТАСА“ НИШ

Рајићева 24, Ниш

Датум: 01.04.2020. године

 

УПИС У ПРВИ РАЗРЕД

ШКОЛСКА 2020/2021.

-ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ-

 

Обавештавају се родитељи/други законски заступници деце која су стасала за упис у први разред основне школе за школску 2020/21.годину да  је од 01. 04.2020.године  омогућено да електронским путем искажу интересовање за упис у први разред у одређену основну школу преко Портала е Управа (услуга Исказивање интересовања за упис у основну школу).Уколико родитељ не искаже интересовање на овај начин не доводи се у питање упис детета у први разред основне школе.

Уједно се родитељи обавештавају да ће пријаве за упис које су у претходном периоду биле поднетешколи, бити прихваћене.С обзиром на то да Школа нема све податке потребне за пријаву детета, молимо родитеље да приступе Порталу е Управа (услуга Исказивање интересовања за упис у основну школу) и изврше пријаву детета. Родитељи који су поднели захтев за упис због територијалне неприпадности школи, не врше пријаву преко Портала е Управа.

Због ванредног стања родитељи не треба да долазе у школу, већ се за подршку у вези са уписом могу обратити путем мејла Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli или на контакт телефон 064/8788775 радним данима од 10-12 сати.

 

 

С поштовањем,

 Директор школе

Радмила Крстић

 

 

Poslednje ažurirano utorak, 07 april 2020 11:48
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 7 od 15