Osnovna Škola "Učitelj Tasa", Niš

Home Школа Naslovna Радионица у Америчком кутку
Радионица у Америчком кутку PDF Štampa El. pošta

Američki kutak u Nišu pokreće STEAM klub 
STEAM /Science – Technology – Engineering – Arts – Math/

Pridružite nam se u SUBOTU, 10. februara od 11-12.30h.

Tema radionice: ČESTIČNA PRIRODA SUPSTANCE 
Polaznici: Učenici od 5.-8. razreda 
STEM nastavnik: Marija Dikić, prof. hemije

PRIJAVA: Do 8. februara na 524-583 ili Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

AC Niš STEAM klub biće posvećen promociji prirodnih nauka, robotike, tehnologije, matematike, ali i umetnosti, i to kroz niz praktičnih aktivnosti i zanimljivih programa.

Klub je namenjen starijim osnovcima i srednjoškolcima i sve aktivnosti biće usmerene ka istraživanju i promišljanju, razvoju logičkog i kritičkog mišljenja, kreativnosti, saradnji, kao i veštini komunikacije, prezentacije, dizajna, itd.

STEAM nas uči kako su stvari međusobno povezane, u školi i u životu. Zanimljiviji je od tradicionalnih stilova učenja i smisleniji, prilagođen je svim učenicima.

STEAM je pristup učenju koji koristi prirodne nauke, tehnologiju, inženjerstvo, umetnost i matematiku kao pristupne tačke za vođenje istraživanja, dijaloga i kritičkog mišljenja.

Konačni rezultat su učenici koji preduzimaju promišljene rizike, uče iz iskustva, istrajavaju u rešavanju problema, prihvataju saradnju, za njih su rad i učenje KREATIVAN PROCES.

STEAM učenici su budući inovatori, edukatori, lideri i učenici 21. veka!