Osnovna Škola "Učitelj Tasa", Niš

Home Новости Telekom Srbija vas poziva da glasate za znanje
Telekom Srbija vas poziva da glasate za znanje PDF Štampa El. pošta
Napisao Milenkovic Boban   
utorak, 30 maj 2017 08:47

Povodom 20 godina postojanja, kompanija Telekom Srbija pokrenula je projekat "Stvaramo znanje", čiji je cilj opremanje 20 informatičkih kabineta u 20 osnovnih škola širom Srbije. 

Pokrovitelj projekta, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, predložilo je 40 škola kojima nedostaje informatička oprema, a odluku o konačnom izboru škola u kojima će se realizovati projekat doneće građani putem konkursa na zvaničnoj Facebook stranici mts.
Predložene škole podeljene su u četiri geografske oblasti, pa će iz svake biti nagrađeno po 
pet škola
Glasanje za izbor 20 škola počelo je 29. maja, a trajaće do 7. juna u podne, kada će biti poznato koje škole su osvojile najveći broj glasova po oblastima. 
Kompanija Telekom Srbija poziva sve korisnike Facebook društvene mreže da posete zvaničnu mts stranicu i svojim glasovima utiču na odabir škola kojima će biti opremljeni informatički kabineti.   

Pravo na učešće imaju svi korisnici društvene mreže Facebook, sa boravištem u Republici Srbiji, koji su lajkovali Facebook stranicu mts-a. Korisnik dnevno može da glasa za po jednu školu iz svake geografske oblasti, odnosno da dodeli ukupno četiri svoja glasa. Nakon isteka perioda od 24 sata, korisnik ima pravo da ponovo pristupi aplikaciji i glasa. 

Poslednje ažurirano utorak, 30 maj 2017 09:01